Pienen pieni prinsessa

Vauvakuvaus

Touko- ja kesäkuu ovat olleet kiireistä aikaa, ja sehän on vain ja ainoastaan ihana asia!

Sain kuvata pienen pienen prinsessan alle kaksiviikkoisena kotistudiossani. Kuvauksien lomassa vanhemmat saivat huokaista kupposten äärellä ja valita rekvisiittoja ja värejä kaikessa rauhassa.

 

Pikkuisten kanssa työskentely on kyllä aivan ihanaa!

Markkinointikuvaukset

Asuntokuvaus, Markkinointikuvaus, Sisustuskuvaus

Minulla oli upea mahdollisuus sukeltaa Sauna.fi:n tarjoamiin sauna- ja juhlatiloihin ympäri Helsinkiä ja Espoota. Tiloja löytyy jokaiseen makuun aina loft-henkisestä kattohuoneistosta kylpylä-spa-tyyliseen saunatilaan, yrityksille ja kaveriporukalle, perheen kesken, polttareiden tukikohdaksi…mahdollisuudet ovat rajattomat!

Suosittelen lämpimästi tutustumaan ja lähtemään kaupunkisaunojen upeaan maailmaan!

Maalaisromantiikkaa Helsingissä

Asuntokuvaus, Maisemakuvaus, Markkinointikuvaus, Sisustuskuvaus

Uusi yhteistyökumppanini, Villa Furuvik, on upea kartanomiljöö lähellä Helsingin keskustaa, jossa tilaisuuksien järjestäminen onnistuu helposti ystävällisten omistajien vankan ammattitaidon avulla.

Villa Furuvik huokuu maalaisromantiikkaa kauniissa historiallisessa miljöössä vain kymmenen kilometriä Helsingin keskustasta. Huvilalta aukeaa upea merinäköala Suomenlahdelle ja vehreä ympäristö rantasaunoineen sekä uimarantoineen takaavat viihtyvyyden huvilalla. Suosittelen lämpimästi ottamaan Villa Furuvikin omistajiin yhteyttä, mikäli kaipaatte tiloja erilaisia tilaisuuksia varten. Kysy lisää Furuvikin huvilan myyntipalvelusta.

Huvilan rantasauna lämpiää niin kesällä kuin talvellakin uimareille ja laituri johdattaa pulahtamaan meriveteen auringon laskiessa mailleen.

Minulla taas on mahdollisuus käyttää tätä upeaa ympäristöä kuvauslokaationa, ja olen tästä mahdollisuudesta aivan häkeltynyt, niin uskomaton tämä paikka on. Kiitos Villa Furuvik yhteistyöstänne!

Tervetuloa siis kuvauksiin, joko valitsemassanne miljöössä, kotonanne, omassa kotistudiossani sekä nyt myös Villa Furuvikin tiloissa!